SC TIMLIGHT SRL este o societate comercială, cu capital integral privat cu sediul în Timişoara care are ca principal domeniu de activitate automatizările industriale.

Soluţiile noastre de automatizare pot fi utilizate într-o gama larga de aplicaţii având in spate experienţa si competenţa dobândită în timp.

cine suntem

Automatizări industriale, construcție profile din aluminiu, execuție tablouri electrice, control de viziune, PIF si mentenanță.

Utilizarea componentelor de calitate de la furnizori de renume: SIEMENS, EATON, SCHNEIDER ELECTRIC, SICK, IFM, BAUMER, COGNEX, ABB, LS, FESTO, SCHRACK, FINDER, WEIDMULLER, IGUS, ITEM, ODE

-Garantăm abordarea cu responsabilitate si competenţă profesională a tuturor activităţilor specifice pe care le realizează un integrator de sistem.

Soluţii inovatoare, calificare înaltă a personalului, calitatea echipamentelor utilizate, tratarea cu seriozitate a partenerilor nostrii .

Identificarea şi implementarea soluţiilor optime pentru nevoile clienţilor noştrii în domeniul automatizărilor industriale.

Valori promovate ?

-performanţă profesională

-calitate

-parteneriat

-încredere

-eficienţă

-dinamism